User talk:Suopi

From Bulbapedia, the community-driven Pokémon encyclopedia.
Jump to: navigation, search
Welcome to Bulbapedia, Suopi!
Bulbapedia bulb.png

By creating your account you are now able to edit pages, join discussions, and expand the community-driven Pokémon encyclopedia. Before you jump in, here are some ground rules:

  • Be nice to everyone. It's in the code of conduct.
  • Make good edits. Preview them before you save to make sure they're perfect the first time around.
  • Use wikicode and link templates when adding content to a page.
  • Use proper grammar and spelling, and read the manual of style.
  • You can't create a userpage until you've added to the encyclopedia. It's a privilege. See the userspace policy.
  • Use talk pages to resolve editing disputes. Don't "edit war," or constantly re-edit/undo the same thing on a page.
  • If you have a question about something, be proactive. Take a look at our FAQ. If you're still stuck, ask for help. The staff won't bite.
  • Sign all talk page posts with four tildes (~~~~). This will turn into your name and the time you wrote the comment.
  • For more handy links, see the welcome portal.
Thank you, and have a good time editing here!
  ジェダイの騎士デジタルテレビ 15:16, 23 May 2011 (UTC)  
 

Heippa!

Täällä toinen suomalainen käyttäjä! Oikein hienoa että olet löytänyt nuo suomalaiset otsikot kaikille tähän mennessä dubatuille jaksoille! Aika siistiä! Mistä oikein sait ne? --FinnishPokéFan92 15:29, 28 January 2012 (UTC)

Nuo ovat jo valmiiksi MTV3n tietokannassa, varmaankin ensi viikon Spotin päivitystä varten, mutta tällä hetkellä pääsee käsiksi osoitteen "arvaamalla". Tällainen "hauska" ominaisuus, vitsillä testasin ja se sattumalta toimikin. :) Suopi 15:58, 28 January 2012 (UTC)
Eikö muuten olekin hienoa että nyt Bulbapediassa on kaikki mahdolliset suomenkieliset otsikot viimeisimpään englanniksi dubattuun jaksoon asti? --FinnishPokéFan92 16:02, 28 January 2012 (UTC) PS. Milloin Spotti päivitetään?
Kyllä. Vielä hienompaa olisi ollut saada pidemmälle (mutta Pokémon jäänee suomessakin tauolle, tosin sen paikalle ei ole vielä merkitty ohjelmaa, riippunee siitä milloin Amerikassa jatkuu). Maanantaina on alustavasti, [1] löytyy muidenkin kausien avaamis ajankohdat. Suopi 16:33, 28 January 2012 (UTC)
Noh, mikäli tahti pysyy yhdessä jaksossa per viikko, kyllä tässä vielä aika pitkään voidaan uusista jaksoista nauttia. Päästäänköhän Suomessa jossain vaiheessa yhtä pitkälle englanninkielisen dubbauksen kanssa? --FinnishPokéFan92 16:36, 28 January 2012 (UTC)
26.5 Tulee jakso 48, Saksa ja Italia taitavat olla noin 2 viikkoa jäljessä tuohon on luultavasti mahdollisuus, jos MTV3sella on lyhyempi tauko kuin Amerikassa. Toisaalta tämä nykytilanne on tosi hyvä. Ennenhän MTV3 on ollut useampia vuosia jäljessä. Suopi 17:03, 28 January 2012 (UTC)
Näin on näreet. Minä muuten toivoisin jotain uutisia BW023 (unaired):n ja BW024 (unaired):n ilmestymisestä. Niiden lykkäämisestä on jo kulunut vuosi, ja ne ovat kumminkin mitä ilmeisimmin kokonaisjuonelle merkittäviä jaksoja. Tulevatkohan ne, ja jos tulevat, niin milloin? --FinnishPokéFan92 16:05, 29 January 2012 (UTC)